Samen maken we van je huis een thuis

  Interieurstyling

Iedere klant is anders,  ieder huis is anders. Graag wil je van je huis een thuis maken,  wat je wensen ook zijn of wat je smaak ook is, het is fijn als je huis een thuis wordt waar je lekker jezelf kan zijn. De meeste mensen weten prima wat ze mooi vinden en wat niet, iedereen heeft zo zijn eigen idee over wat mooi en niet mooi is, alleen is dit niet altijd makkelijk om dit om te zetten in je interieur. Ik help je daar graag bij. 

Samen zoeken we naar wat je mooi vindt en wat bij jou past. We zoeken naar een eenheid die je interieur tot een mooi geheel maakt. Ik help je met zowel het advies voor je woning op het gebied van kleur, meubilair, verlichting, stoffering en accessoires. Daarnaast kan ik ook mijn diensten aanbieden op het gebied van de projectbegeleiding. Ik help je zoeken naar een schilder, timmerman of andere die je kan helpen om je droominterieur te realiseren. Ook kan ik je de beste interieurwinkels adviseren of de inkopen voor je doen. 

Kortom, ik ben flexibel en pas mij aan naar jouw wensen en mogelijkheden. Het gaat er mij om dat ik jouw zorgen uit handen neem en dat jij tevreden bent over het werk en resultaat. Dit hoeft trouwens echt niet gelijk heel duur te zijn, vaak kan ik met een paar aanpassingen al verrassend resultaat bereiken.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.