Creëer je droominterieur met mij

Bel of mail mij voor een oriënterend adviesgesprek!

Ik ben Irene Gerling en sinds april 2016 werk ik als interieur styliste. Ik woon samen met mijn gezin in Alphen aan den Rijn. Jarenlang ben ik werkzaam geweest in het onderwijs. Een aantal jaar geleden heb ik de keuze gemaakt voor interieurstyling en de Interieur Academy in Utrecht afgerond. De ervaring die ik heb opgedaan in het onderwijs komt mij ook in dit vak goed van pas. Ik ben creatief en denk in oplossingen. Ik luister, kijk door de vraag heen, vraag door waar iets onduidelijk is en maak altijd haalbare planningen. Samen met jou werk ik met de juiste focus naar een fantastisch resultaat zodat jouw huis of werkomgeving niet alleen comfortabel, één geheel en functioneel is,maar ook écht je thuis is.


Neem vooral contact met mij op. Ik kom graag langs voor een oriënterend adviesgesprek.

Irene Gerling

tel. 06-43821246

irenegerling@outlook.com

Albert, juni 2023


"Mijn nieuwe appartement van A tot Z ingevuld. Mooie kleurcombinaties en materialen supergoed op elkaar afgestemd. Zeer prettig samengewerkt. Kortom Irene is een TOP interieurstyliste!"


Lidy, december 2021


"Het was fijn om van jouw adviezen gebruik te maken en je gaf ons het gevoel dat we echt samen een woonkamer hebben ingericht".


fam. de Graaf, juni 2020


"Wij besloten naar een appartementte gaan. De woonkamer was erg groot en wij wilden het knus hebben. Irene kwam kijken hoe wij het oude huis hadden ingericht, zodoende wist zij onze smaak. In het appartement kwam zij ook kijken. Ze heeft daarna verschillende opstellingen op papier gezet. Een ervan is het geworden. Deze mogelijkheid was nooit bij ons opgekomen. Ook met het kiezen van de gordijnen was zij ons steuntje in de rug. Hoewel ze ons adviseerde liet ze ons vrij. Wij zijn dik tevreden over Irene's kundigheid. Wil je ook meer uit je huis halen? Ook door kleine aanpassingen? Wij raden je aan: ga eens met Irene praten."


Arnande, mei 2019


"Met veel geduld, creativiteit en humor heeft Irene ons geholpen om de re-styling van onze huiskamer, keuken en gang vorm te geven. Met tomeloos enthousiasme heeft ze ons afwisselend bij de hand genomen, voorzichtig 'laten struikelen' en zeker ook zelf laten ontdekken. Ons huis is een nieuw thuis geworden. Wij zijn superblij met het resultaat."


Annelies, april 2019


"Superleuke meid die graag en goed met je meedenkt. Bij ons heeft ze vooral met de indeling meegedacht en verschillende ideeën aangedragen. Wij waren zo tevreden over haar werk dat we al haar ideeën hebben uitgevoerd in onze woonkamer. Top Irene, wij zijn blij met je!"


Johanneke, juni 2018


"Irene heeft ons enorm geholpen met het maken van keuzes. Daarbij kwam ze ook met heel leuke, nieuwe ideeën.. Het was een heel fijne en open samenwerkingen en het resultaat is top!"


Lia, april 2018


"We willen je bedanken voor je hulp bij de styling van ons nieuwe huis. Dankzij jou is de inrichting helemaal naar wens geworden en voelen we ons er helemaal thuis. Je hebt goed naar onze wensen geluisterd en kwam met leuke ideeën. Hoogtepunt was het shoppen om meubels, lampen en decoratie in te kopen. Heel leuk om dit samen met je styliste te doen."


Robert, nov 2017


"Irene brengt rust in de chaos en is zeer kundig in haar vak. Zij weet als geen ander je wensen te vertalen naar gave en concrete ideeën"


Jaqueline, nov 2017


"Wij wilden heel graag onze woonkamer restylen, maar waar te beginnen? Hoe delen we het in? Welke kleuren en meubels passen goed bij elkaar? Wat een verademing was het om Irene als interieur-stylist in de arm te nemen. Irene geeft net dat beetje extra tijd en aandacht dat wij soms hard nodig hadden. Een betrouwbare, professionele en flexibele interieur-styliste"


Ester, oktober 2017


"Irene is een lieve, zeer behulpzame en eerlijke meid. Ze zoekt samen zeer gedreven naar mogelijkheden. Ze is praktisch en creatief. Wanneer je die eigenschappen combineert krijg je creatieve, mooie oplossingen die ook nog heel praktisch zijn en passen bij je wensen. Top!"


Astrid, aug 2016


"Wat een fantastisch mens is Irene. Met een flinke dosis humor weet ze precies de juiste vragen te stellen om erachter te komen wat je wensen zijn. Heel professioneel!'


Corinne, nov 2016


“Zij kwam met zulke out-of- the-box ideeën, dat hielden wij echt niet voor mogelijk.”


Amos, okt 2016


"I-Styling heeft voor ons de restyling van onze woonkamer gedaan en daar zijn we bijzonder gelukkig mee..."