Creëer je droominterieur met mij

Interieurstyling

Iedere klant is anders, ieder huis is anders. Graag wil je van je huis een thuis maken, wat je wensen ook zijn of wat je smaak ook is, het is fijn als je huis een thuis wordt waar je lekker jezelf kan zijn. De meeste mensen weten prima wat ze mooi vinden en wat niet, iedereen heeft zo zijn eigen idee over wat mooi en niet mooi is, alleen is dit niet altijd makkelijk om dit om te zetten in je interieur. Ik help je daar graag bij.


Samen zoeken we naar wat je mooi vindt en wat bij jou past. We zoeken naar een eenheid die je interieur tot een mooi geheel maakt. Ik help je met zowel het advies voor je woning op het gebied van kleur, meubilair, verlichting, stoffering en accessoires. Daarnaast kan ik ook mijn diensten aanbieden op het gebied van de projectbegeleiding. Ik help je zoeken naar een schilder, timmerman of andere die je kan helpen om je droominterieur te realiseren. Ook kan ik je de beste interieurwinkels adviseren of de inkopen voor je doen.


Kortom, ik ben flexibel en pas mij aan naar jouw wensen en mogelijkheden. Het gaat er mij om dat ik jouw zorgen uit handen neem en dat jij tevreden bent over het werk en resultaat. Dit hoeft trouwens echt niet gelijk heel duur te zijn, vaak kan ik met een paar aanpassingen al verrassend resultaat bereiken.


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Albert, 


"Mijn nieuwe appartement van A tot Z ingevuld. Mooie kleurcombinaties en materialen supergoed op elkaar afgestemd. Zeer prettig samengewerkt. Kortom Irene is een TOP interieurstyliste!"


Lidy,


"Het was fijn om van jouw adviezen gebruik te maken en je gaf ons het gevoel dat we echt samen een woonkamer hebben ingericht".


fam. de Graaf,


"Wij besloten naar een appartementte gaan. De woonkamer was erg groot en wij wilden het knus hebben. Irene kwam kijken hoe wij het oude huis hadden ingericht, zodoende wist zij onze smaak. In het appartement kwam zij ook kijken. Ze heeft daarna verschillende opstellingen op papier gezet. Een ervan is het geworden. Deze mogelijkheid was nooit bij ons opgekomen. Ook met het kiezen van de gordijnen was zij ons steuntje in de rug. Hoewel ze ons adviseerde liet ze ons vrij. Wij zijn dik tevreden over Irene's kundigheid. Wil je ook meer uit je huis halen? Ook door kleine aanpassingen? Wij raden je aan: ga eens met Irene praten."


Arnande,


"Met veel geduld, creativiteit en humor heeft Irene ons geholpen om de re-styling van onze huiskamer, keuken en gang vorm te geven. Met tomeloos enthousiasme heeft ze ons afwisselend bij de hand genomen, voorzichtig 'laten struikelen' en zeker ook zelf laten ontdekken. Ons huis is een nieuw thuis geworden. Wij zijn superblij met het resultaat."


Annelies, 


"Superleuke meid die graag en goed met je meedenkt. Bij ons heeft ze vooral met de indeling meegedacht en verschillende ideeën aangedragen. Wij waren zo tevreden over haar werk dat we al haar ideeën hebben uitgevoerd in onze woonkamer. Top Irene, wij zijn blij met je!"


Johanneke,


"Irene heeft ons enorm geholpen met het maken van keuzes. Daarbij kwam ze ook met heel leuke, nieuwe ideeën.. Het was een heel fijne en open samenwerkingen en het resultaat is top!"


Lia, 


"We willen je bedanken voor je hulp bij de styling van ons nieuwe huis. Dankzij jou is de inrichting helemaal naar wens geworden en voelen we ons er helemaal thuis. Je hebt goed naar onze wensen geluisterd en kwam met leuke ideeën. Hoogtepunt was het shoppen om meubels, lampen en decoratie in te kopen. Heel leuk om dit samen met je styliste te doen."


Robert, 


"Irene brengt rust in de chaos en is zeer kundig in haar vak. Zij weet als geen ander je wensen te vertalen naar gave en concrete ideeën"


Jaqueline, 


"Wij wilden heel graag onze woonkamer restylen, maar waar te beginnen? Hoe delen we het in? Welke kleuren en meubels passen goed bij elkaar? Wat een verademing was het om Irene als interieur-stylist in de arm te nemen. Irene geeft net dat beetje extra tijd en aandacht dat wij soms hard nodig hadden. Een betrouwbare, professionele en flexibele interieur-styliste"


Ester, 


"Irene is een lieve, zeer behulpzame en eerlijke meid. Ze zoekt samen zeer gedreven naar mogelijkheden. Ze is praktisch en creatief. Wanneer je die eigenschappen combineert krijg je creatieve, mooie oplossingen die ook nog heel praktisch zijn en passen bij je wensen. Top!"


Astrid, 


"Wat een fantastisch mens is Irene. Met een flinke dosis humor weet ze precies de juiste vragen te stellen om erachter te komen wat je wensen zijn. Heel professioneel!'


Corinne,


“Zij kwam met zulke out-of- the-box ideeën, dat hielden wij echt niet voor mogelijk.”


Amos, 


"I-Styling heeft voor ons de restyling van onze woonkamer gedaan en daar zijn we bijzonder gelukkig mee..."