Creëer je droominterieur met mij

Samen Werken

Elk mens is anders, elk interieur ook. Daarom is een goede samenwerking heel belangrijk.


Voorafgaand aan iedere opdracht praten we over wat je wensen en ideeën zijn. Aan de hand daarvan maak ik een vrijblijvende offerte voor je. Voordat we echt aan de slag gaan maak ik een analyse van de huidige situatie en een inventarisatie van de wensen en ideeën. Ik leg duidelijk de stappen die we nemen uit en overleg de planning. Dan ga ik voor je aan de slag en werk hierbij samen met jou voor een fantastisch resultaat.


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek

Albert,


"Mijn nieuwe appartement van A tot Z ingevuld. Mooie kleurcombinaties en materialen supergoed op elkaar afgestemd. Zeer prettig samengewerkt. Kortom Irene is een TOP interieurstyliste!"


Lidy, 


"Het was fijn om van jouw adviezen gebruik te maken en je gaf ons het gevoel dat we echt samen een woonkamer hebben ingericht".


fam. de Graaf,


"Wij besloten naar een appartement te gaan. De woonkamer was erg groot en wij wilden het knus hebben. Irene kwam kijken hoe wij het oude huis hadden ingericht, zodoende wist zij onze smaak. In het appartement kwam zij ook kijken. Ze heeft daarna verschillende opstellingen op papier gezet. Een ervan is het geworden. Deze mogelijkheid was nooit bij ons opgekomen. Ook met het kiezen van de gordijnen was zij ons steuntje in de rug. Hoewel ze ons adviseerde liet ze ons vrij. Wij zijn dik tevreden over Irene's kundigheid. Wil je ook meer uit je huis halen? Ook door kleine aanpassingen? Wij raden je aan: ga eens met Irene praten."


Arnande, 


"Met veel geduld, creativiteit en humor heeft Irene ons geholpen om de re-styling van onze huiskamer, keuken en gang vorm te geven. Met tomeloos enthousiasme heeft ze ons afwisselend bij de hand genomen, voorzichtig 'laten struikelen' en zeker ook zelf laten ontdekken. Ons huis is een nieuw thuis geworden. Wij zijn superblij met het resultaat."


Annelies,


"Superleuke meid die graag en goed met je meedenkt. Bij ons heeft ze vooral met de indeling meegedacht en verschillende ideeën aangedragen. Wij waren zo tevreden over haar werk dat we al haar ideeën hebben uitgevoerd in onze woonkamer. Top Irene, wij zijn blij met je!"


Johanneke, 


"Irene heeft ons enorm geholpen met het maken van keuzes. Daarbij kwam ze ook met heel leuke, nieuwe ideeën.. Het was een heel fijne en open samenwerkingen en het resultaat is top!"


Lia, 


"We willen je bedanken voor je hulp bij de styling van ons nieuwe huis. Dankzij jou is de inrichting helemaal naar wens geworden en voelen we ons er helemaal thuis. Je hebt goed naar onze wensen geluisterd en kwam met leuke ideeën. Hoogtepunt was het shoppen om meubels, lampen en decoratie in te kopen. Heel leuk om dit samen met je styliste te doen."


Robert, 


"Irene brengt rust in de chaos en is zeer kundig in haar vak. Zij weet als geen ander je wensen te vertalen naar gave en concrete ideeën"


Jaqueline, 


"Wij wilden heel graag onze woonkamer restylen, maar waar te beginnen? Hoe delen we het in? Welke kleuren en meubels passen goed bij elkaar? Wat een verademing was het om Irene als interieur-stylist in de arm te nemen. Irene geeft net dat beetje extra tijd en aandacht dat wij soms hard nodig hadden. Een betrouwbare, professionele en flexibele interieur-styliste"


Ester, 


"Irene is een lieve, zeer behulpzame en eerlijke meid. Ze zoekt samen zeer gedreven naar mogelijkheden. Ze is praktisch en creatief. Wanneer je die eigenschappen combineert krijg je creatieve, mooie oplossingen die ook nog heel praktisch zijn en passen bij je wensen. Top!"


Astrid, 


"Wat een fantastisch mens is Irene. Met een flinke dosis humor weet ze precies de juiste vragen te stellen om erachter te komen wat je wensen zijn. Heel professioneel!'


Corinne, 


“Zij kwam met zulke out-of- the-box ideeën, dat hielden wij echt niet voor mogelijk.”


Amos, 


"I-Styling heeft voor ons de restyling van onze woonkamer gedaan en daar zijn we bijzonder gelukkig mee..."